Nieuws voortgezet onderwijs & mbo

Boekgasten winter 2022

Wist je dat de oude Egyptenaren een bad namen in bloed? Of dat men vroeger dacht dat knarsetanden overging als je een schedel kuste? Meer van deze weetjes over geneeskunde door de eeuwen in Adams wonderlijke apotheek. Lewes de nieuwste boekentips van Boekgasten.

Boekgasten herfst 2022

Lees de boekentips van Boekgasten herfst 2022!

Boekgasten zomer 2022

Boekgasten met leuke boekentips voor het voortgezet onderwijs is weer uit!

Download Boekgasten zomer 2022 hier:

Boekgasten voorjaar 2022

Hier weer de boekentips van Boekgasten, met 9 boekentips van recent uitgekomen young adult-boeken. 

Boekgasten winter 2021

Hier de winterse boekentips van Boekgasten, met een verhaal dat zich afspeelt rondom 9/11 en verhalen van verhalen over de beroepsdief Arsene Lupin, welbekend van de Netflix-serie. Download Boekgasten winter 2021:

Boekgasten herfst 2021

Oktober 2021 - Lees de boekentips van Boekgasten: Het fantasy-verhaal Het huis op kippenpoten, de graphic novel 64 seconden of het historische verhaal Noem geen namen, over de kinderen die tijdens de Tweede Wereldoorlog uit de creche tegenover de Hollandse Schouwburg in Amsterdam werden gesmokkeld om onder te duiken. Lees deze en andere boekentips, download Boekengasten herfst 2021:

Het belang van klassiekers

September 2021 - In de derde Lezen van 2021 pleit Literatuurwetenschapper en docent Nederlands onderbouw Joke Brasser  voor structureel meer aandacht voor klassiekers, ongeacht het onderwijsniveau.

Boekentips van Boekengasten zomer 2021

Juni 2021 - Lees de boekentips van Boekgasten: Ik ga weg vertelt in vijftig korte verhalen over lastige ouders, vanuit het perspectief van jongeren. Of het nieuwste boek van Anna Woltz Tunnel, over een groepje van vier kinderen die tijdens de Tweede Wereldoorlog schuilen in de ondergrondse. Lees alle boekentips en download Boekengasten:

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media